Motum Hiss Skåne får en flygande start

Idag startar Motum-koncernen upp sin hiss- och portverksamhet i Skåne. Det nystartade bolaget Motum Hiss Skåne AB får en flygande start i och med att koncernen nyligen vunnit ett stort moderniseringskontrakt i södra Sverige.

– Det är mycket positivt att Motum Hiss Skåne fått en så bra start och vi har därför redan börjat rekrytera mer personal. Vi letar framförallt efter duktiga hiss- och porttekniker som vill vara med på en spännande utvecklingsresa i Skåne, säger Fredrik Eliasson, koncernchef Motum.

– Det känns tryggt att ha Motum-koncernens väletablerade namn i ryggen när vi startar upp verksamhet i Skåne. Vi ser stora möjligheter att växa i Skåne inom både nyinstallation, modernisering och service, säger Tom Westerholm, VD Motum Hiss Skåne AB

Med utgångspunkt i Malmö kommer Motum Hiss Skåne att erbjuda flexibla och kundanpassade hiss- och portlösningar av högsta kvalitet med öppna system runtom i hela Skåne. I tjänsteutbudet ingår nyinstallation, modernisering samt service och reparationer av hissar och portar.

För mer information, vänligen kontakta: Charlotte Teglgaard, Kommunikationschef Motum AB
charlotte.teglgaard@motum.se / 072-5012522