Nyinstallation av hissar

På Motum Hiss Skåne har vi lång erfarenhet av att arbeta med nyinstallation av hissar av högsta kvalitet. Det innebär kort och gott en helt ny hiss i en helt ny fastighet. Vi har ett brett utbud av flexibla hisslösningar med allt ifrån enklare standardhissar till helt kundanpassade hissar som tas fram efter behov. Oavsett om du vet vilken hisstyp du behöver eller inte så kan vi hjälpa dig hela vägen från idé till installation.

Bostads- och kontorshissar.

Kostnadseffektiva och kompletta standardhissar till nyproduktion. Alltid med hög kvalitet och komponenter från den öppna marknaden för enklare och billigare service.

Specialhissar

Helt kundanpassade lösningar med stort fokus på utseende och storlek. Då inga egentliga begränsningar finns ett populärt val för exempelvis museer, konsthallar, privatvillor och restauranger.

Hissar till befintliga hus

Kompletta hissar som anpassas efter byggnaden och de givna förutsättningarna på plats.

Last- och bilhissar

Stora, flexibla och högkvalitativa last- och bilhissar. Finns som både hydraulhiss och linhiss med lyftkraft på över 9000kg.

Sjukhus- och vårdhissar

Effektiva hissystem av högsta kvalitet med fokus på säkerhet. Utvecklade för sjukvården med handikappanpassningar och prioriteringsfunktioner.

Småvaruhissar

Mindre och mycket platseffektiva varuhissar där exempelvis mat, skor och kläder kan fraktas.

Plattformshissar

En prisvärd och smidig handikappanpassning i fastigheter som kräver minimalt med utrymme för schakt och grop.

Lyftbord

Välj mellan robusta lyftbord för tuffa miljöer eller kundanpassade lyftbord för mer visuellt känsliga miljöer.

Panoramahissar

Helt kundanpassade hissar med öppna eller glasade schakt som passar perfekt i ljusgårdar eller fasader där man vill behålla en luftig känsla.