Motum Hiss Skåne växer med nytt förvärv

Motum Hiss Skåne har förvärvat delar av verksamheten, inklusive serviceavtal i Primo Hiss konkursbo. Genom förvärvet växer Motum Hiss Skåne i södra Sverige och stärker sin position ytterligare på den lokala marknaden.

Motum Hiss Skåne grundades 2021 och är på väg att etablera sig som en stark aktör i Skåne med bas i Malmö. Företaget som har specialiserat sig på att installera nya hissar, modernisera äldre hissar samt utföra service och reparationer av befintliga hissar, får nu i och med övertagandet ett starkare fäste med kontor och lager i Helsingborg.

”Vi är glada över detta tillskott i vår portfölj och att vi också får in Rickard Strand och delar av hans team till oss på Motum Hiss Skåne. Vi ser fram emot att integrera deras expertis och resurser inom hissbranschen i vår organisation. Detta kommer inte bara att stärka vår närvaro på den lokala marknaden utan också möjliggöra för oss att erbjuda ännu mer heltäckande och konkurrenskraftiga hisslösningar till våra kunder”, säger Tom Westerholm, VD för Motum Hiss Skåne.

För mer information kontakta

Tom Westerholm, VD Motum Hiss Skåne
tom.westerholm@motum.se

Vendela Dellner Kommunikationschef Motum AB
vendela.dellner@motum.se

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Eller läs någon av våra senaste artiklar